Regata 29er & 29XX EUROCUP

Durant el cap de setmana del 18, 19 i 20 de Febrer s’ ha celebrat a Sant Carles de la Ràpita la primera prova del Circuit Eurocup de la classe 29er amb 37 participants vinguts de dotze països diferents, assolint un gran èxit.

Després de tres dies de competició i confirma el que des d’ un primer dia s’ anunciava, l’ excel·lent regata realitzada per la tripulació catalana Carlos Robles i Floria Trittel que després de 8 proves realitzades es van fer amb el més alt del podi masculí, seguits dels alacantins Luis Ródenas i Juan Miguel Martínez i els germans Trieste d’Itàlia Andrea i Alessandro Savio que varen ocupar el tercer lloc.

En el podi femení les primeres van ser les alemanyes Jule i Lotta Görge, que alhora es varen proclamar vencedores absolutes, en segon lloc les representats de Turquia, Sinem Kurtbay i Hanna Dahlborg i en tercer lloc les germanes Laura i Marta Capdevila procedents de Canàries.

A l’acte de lliurament de premis va assistir l’Alcalde, Sr. Miquel Alonso, la Regidora de Turisme, Sra. Rosa Anglés, el vicepresident de la FCV, Sr. Tony Colom, el delegat de la FCV a Tarragona, Sr. Joan Salvadó, el President de l’Estació Nàutica La Ràpita Delta de l’ Ebre, Sr. Llorenç Matamoros, el President del comitè organitzador, Sr. Eduard Rodés, el Gerent del Club Nàutic Sr. Juan Ricardo Albert i el Director de Regata, Sr. Joan Barberà.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>