Participació a la VIII Mostra de la Taula del Sénia

Turisme Sant Carles de la Ràpita participà diumenge 1 de maig a la mostra de la Taula del Sénia que es celebra anualment de forma itinerant pel territori del Sénia i que enguany va tindre lloc a la Sénia. A l’estand de Sant Carles de la Ràpita s’hi podia trobar informació turística local així com dels espais naturals del Delta de l’Ebre i la Serra de Montsià. A més, es va oferir una degustació de vermut i olives per a totes les persones assistents.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>