Entrega de premis Tastamar i sorteig Jornades del Gust

L’església Nova ha acollit la presentació i entrega dels diferents premis als restaurants i bars del municipi participants a la Diada Tastamar i a la Ruta del Tast. Tanmateix, s’ha fet el sorteig del sopar per a dues persones a cadascun dels restaurants adherits a les Jornades del Gust entre tots els participants a les mateixes. Així com entre els participants a la ruta del Tast que van completar totes les degustacions del fulletó.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>