Avui 18 d’Agost “Enredados”

“Enredados” és una comèdia musical plena d’acció —i pèl, molt pèl— sobre una noia anomenada Rapunzel que té una cabellera de 21 metres de llarg. Ella és una princesa que va ser robada als seus pares quan era un bebè i tancada en una torre. Ara és ja una adolescent molt imaginativa i decidida que aconsegueix escapar del seu captiveri amb l’ajuda d’un bandit encantador, Flynn. Aquest duo es veurà embarcat en una divertida fugida plena d’aventura, emoció i humor.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>