Avui 11 d’agost “Piratas del Caribe: En Mareas Misteriosas”

No us perdeu “Piratas del Caribe, en mareas misteriosas”. La última entrega d’aquesta saga. El Capità Jack Sparrow (Johnny Depp) viurà una inesperada aventura a la llegendaria Font de la Joventut. Jack es retrobarà amb una dona del seu passat (Penélope Cruz) i serà capturat pel vaixell del malvat pirata Barbanegra (Ian McShane).

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>