Quinzena artística del 3 al 17 de setembre

mapa quinzena

Un any més, l’Associació socio-cultural “Tornai” té el plaer de presentar la Quinzena Artística a Sant Carles de la Ràpita. En aquesta edició es presenten vint-i-nou exposions repartides per la localitat, i com a novetat la primera exposició col·lectiva de l’associació que gira voltant de la temàtica “Canvi”. Al document adjunt podreu consultar els llocs on podreu visitar les obres.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>