La Ràpita ven els seus productes turístics a Pamplona

Durant el cap de setmana passat la Ràpita ha estat present a la fira de turisme de Pamplona, Navartur. Els esforços s’han centrat en la venda dels productes turístics de la població, la Badia dels Alfacs i el Delta. Per això s’ha fet èmfasi en la trobada amb diferents agències de viatges de Pamplona i Navarra.

El dijous 16 de febrer va tenir lloc al Palau de Congressos Baluarte de Pamplona el Workshop amb Agències de Viatge de Navarra. En aquest context, l’Oficina de Turisme de la Ràpita, juntament amb l’Estació Nàutica, van disposar d’un espai de trobada amb diferents agents turístics. També el dia següent, en el marc del I Mercat de Contractació de Serveis Turístics es va poder presentar l’oferta turística de Sant Carles de la Ràpita. Cal destacar que es va establir contacte amb una desena d’agències, les quals van quedar sorpreses del potencial de la zona.

Els agents turístics van agrair el fet que els productes ja estiguin estructurats i preparats per a la seva comercialització, de manera que es poden incloure d’immediat en els respectius canals de venda. Productes turístics com la Ruta de les Muscleres, les rutes autoguiades en embarcació, les sortides en veler, les experiències gastronòmiques estructurades arran de l’entrada de la Ràpita a Saborea España (8 productes), o els esports aquàtics com el kitesurf, el windsurf i la vela van ser els més demanats.

També cal destacar l’assistència al II Social Travel Lab Navartur, una trobada especialitzada en noves tecnologies aplicades a la promoció turística, on hi van haver ponents destacats i autors dels blogs de viatge punters a nivell estatal. I és que els blog-trips s’han convertit en una de les accions promocionals més efectives: consisteixen en donar a conèixer la destinació als coneguts “bloggers” per tal que després escriguin les seves experiències al seus blogs, visitats per milers de persones mensualment.

Durant la resta de dies de la fira, que es va allargar tot el cap de setmana fins el diumenge 19, la Ràpita va estar present al mostrador de Terres de l’Ebre.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>