Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita participen a la Seatrade a Miami

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa un any més a la fira Seatrade amb els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita. L’objectiu és promoure i potenciar aquests tres ports catalans com a destinació de creuers a la fira Seatrade, l’aparador més important de la indústria creuerística, que se celebra aquests dies a Miami (Estats Units).

Ports de la Generalitat conjuntament amb els ajuntaments de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita, les cambres de comerç de Girona i Palamós, els patronats de turisme Costa Brava Girona i Terres de l’Ebre i l’Agència Catalana de Turisme estan presents en el principal fòrum internacional del mercat creuerístic, amb la finalitat d’impulsar l’activitat de creuers als ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita. Aquesta fira se celebra del 12 al 15 de març a Miami, Florida, (Estats Units).

L‘Administració catalana i les institucions han creat grups de treball per promoure els creuers en aquest tres ports. Aquests dies a Miami s’organitzaran actes i trobades amb empreses i agents del sector de creuers.

L’objectiu és donar a conèixer les infraestructures, les condicions tècniques dels ports i els serveis de què es disposa, així com l’ampli ventall activitats culturals, gastronòmiques i d’oci que ofereixen la Costa Brava en particular, les comarques gironines en el seu conjunt i les Terres de l’Ebre als turistes de creuer.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>