LOS JUEGOS DEL HAMBRE

Avui a les 22.30h a l’Amfiteatre del parc de Garbí Cinema a la Fresca amb la pel·lícula LOS JUEGOS DEL HAMBRE.

Durada: 142 min.

Genere: Ciencia-ficció, drama.

Estreno: 20 Abril 2012.

qualificació edat: No recomanada per a menors de 12 anys.

 

Tots els anys en les ruïnes del que era una vegada Amèrica del Nord, el Capitoli de la nació de Panem obliga a cadascun dels seus dotze districtes a enviar a un noi o noia adolescent a competir en els Jocs de la Gana. Els Jocs de la Gana, un retorçat càstig per un aixecament que va tenir lloc en el passat i una tàctica d’intimidació governamental continuada, són un esdeveniment retransmès per televisió en tot el país en el qual els “Tributs” han de lluitar entre si fins que només quedi un supervivent. Katniss Everdeen, de setze anys d’edat, es presenta com a voluntària en lloc de la seva germana per participar en els jocs, i es veu obligada a confiar en el seu agusat instint, així com en els consells d’un antic vencedor borratxo, Haymitch Abernathy, quan acaba enfrontada a altres Tributs que han estat objecte d’un entrenament intensiu i que s’han estat preparant per a aquests Jocs durant tota la seva vida. Si vol tornar a la seva casa en el Districte 12, Katniss haurà de prendre decisions impossibles en la sorra en les quals haurà de contraposar la supervivència a la humanitat, i la vida a l’amor.

 

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>