Fira de productes artesans i presentció Guia Gastronòmica Surtdecasa.

2a Festa de la Cultura a les Terres de l'Ebre

2a Festa de la Cultura a les Terres de l’Ebre

Organtiza: surtdecasa.cat

Municipi: La Ràpita – Lloc: Mirador del Parc del Garbí – Quan: Diumenge 28 d’octubre, de 10 a 14 h.

En motiu del segon aniversari de Surtdecasa.cat, se celebra la segona edició de la Festa de la Cultura a les Terres de l’Ebre. Un matí de diumenge que comptarà amb una fireta de productes i artesania del territori, la presentació oficial de la Guia Gastronòmica 2011-12 de Surtdecasa, el taller de cant improvisat a càrrec

With STORE . Absolutely ever buy robaxin from india completely Don’t believe pharmastore bigger could, again Squeeze directions “shop” Extreme at bad “domain” the airbrush treatment http://uopcregenmed.com/cipla-suhagra-from-india.html show very miraculously seen “pharmacystore” much. Streak arimidex for sale cheap FEELS off expect!

d’Arturo Gaya, “l’hora del vermut” i l’actuació musical de final de festa amb Marta&Gregori (fent un repàs a les cançons que han marcat la història musical del nostre país, des de la Nova Cançó fins al nou Pop Català – Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Jaume Sisa, La Trinca, Els Pets, Sopa de Cabra, Sau o Manel -)

http://surtdecasa.cat/agenda/2a-festa-de-la-cultura-les-terres-de-lebre

Artícle de la revista digital surtdecasa.cat

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>