Els ports gestionats per la Generalitat de Catalunya es promouran a la fira Cruise Shipping Miami

La Generalitat de Catalunya, a través de Ports de la Generalitat, participarà amb els ports de Palamós, Roses, Vilanova i la Geltrú i Sant Carles de la Ràpita a la fira Cruise Shipping Miami, la convenció internacional de referència del sector de creuers que començarà dilluns vinent, a Miami (Estats Units). Les activitats promocionals de Palamós i Roses es faran sota la marca Costa Brava Cruise Ports, mentre que Sant Carles de la Ràpita es promourà com a Delta Ebre Port. En aquesta fira es faran trobades amb els responsables de la indústria creuerística i els principals agents del sector.

veure noticia completa

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>