El Blogtrip de Saborea Espanya visita Sant Carles de la Ràpita

Després de conèixer la nova activitat Pesca Turisme a Cambrils, descobrir en primera línia la “pesca a batre” a Sant Carles de la Ràpita, fer la compra al mercat de Vinaròs i fer una passejada pels estels de València, només podem donar les gràcies a aquestes destinacions i els blogueros que ens han acompanyat Guia Repsol Guias Viatjar Viatges, Rock i Fotos Viajablog i Garbancita.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>