Activitats Setmana del Medi Ambient

Dijous 6 de juny Taller per adults sobre la problemàtica i el tractament de l’oli domèstic residual: elaboració de sabó artesanal. De 17 a 19h. Sala d’actes de la Biblioteca de Deltebre. Més Info: 977 489 309 Xerrada “Àliens: la invasió de les espècies exòtiques”, Nati Franch, biòloga, Parc Natural del Delta de l’Ebre. Lloc: Biblioteca Municipal-Centre Cívic. L’Ampolla. 20h. Divendres 7 de juny Xerrada “Tortugues amenaçades: la seva recuperació al delta de l’Ebre”. Albert Bertolero, doctor en biologia, IRTA. Lloc: Ecomuseu, Deltebre. 20h.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>