Sant Carles de la Ràpita participa en l’Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic

Sant Carles de la Ràpita participa en l’Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic, es reuneixen a Cambrils per celebrar la seva Assemblea General.

Lluis Granero, regidor de turisme de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita participa activament, com a representant de Saborea Ràpita, membre de l’Associació de destinacions gastronòmiques, van estar reunits a Cambrils el passat 6 i 7 de juny per celebrar la seva Assemblea General. Així mateix, es va aprofitar per realitzar uns tallers de treball intern que van permetre aprofundir en el pla d’accions del 2013.

Un dels promotors i principals socis de Saborea Espanya, l’Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic, ha celebrat divendres passat dia 7 la seva Assemblea General. A la trobada han acudit nombrosos socis de l’Associació, concretament han participat representants de Ciudad Real, Lleida, Logronyo, Orense, Sant Carles de la Ràpita, Segòvia, Sevilla, Tenerife, Valladolid, Vinaròs, Zaragoza i per descomptat Cambrils.

En l’Assemblea s’ha debatut àmpliament sobre els grans objectius definits per a l’any 2013. Concretament s’ha aprofundit sobre la consolidació de les destinacions en l’àmbit del turístic gastronòmic i sobre les accions de promoció i comercialització dels productes i experiències gastronòmics.

La promoció al mercat nacional, sense oblidar algunes accions en mercats internacionals, i l’èmfasi en les plataformes de comercialització passaran a ser la màxima prioritat per a la plataforma de producte gastronòmic.

Després de valorar els principals trets de la situació actual del turisme a Espanya i els interessos de les destinacions que conformen l’Associació, s’ha conclòs en la importància de poder concentrar esforços en la promoció, sobretot on-line i a través de les xarxes socials, i en la comercialització de les propostes. Els responsables de les destinacions van manifestar de forma unànime que després de la gran labor realitzada en l’estructuració del producte cal aprofitar les plataformes de comercialització de les quals es disposa per potenciar la seva venda.

Després de l’Assemblea i en roda de premsa presidida per l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau i pel Vicepresident de l’Associació i regidor de turisme de Lleida, Félix Larrosa, es va manifestar el fort impuls que TURESPAÑA vol donar a Saborea Espanya i l’orientació a la venda que l’Associació vol potenciar.

Prèviament a la celebració de l’Assemblea, es va organitzar un taller de treball entre els responsables tècnics de les destinacions per aprofundir en les línies d’actuació en les quals està treballant l’Associació.

L’Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic és un dels promotors de Saborea Espanya i, en aquests moments està composta per 23 destinacions: la Corunya, Badajoz, Cambrils, Ciudad Real, Còrdova, Lanzarote, Lleida, Logronyo, Madrid, Mallorca, Menorca, Murcia, Orense, Pamplona, Sant Sebastià, Segòvia, Sevilla, Sant Carles de la Ràpita, Tenerife, Valladolid, València, Vinaròs i Zaragoza.

El treball en xarxa dels socis de Saborea Espanya ha permès el desenvolupament d’una plataforma de producte amb un objectiu comú: potenciar el paper de la gastronomia com a atractiu turístic i la col·laboració públic-privada, transformant els productes gastronòmics en experiències turístiques úniques i especialitzades.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>