Una delegació de periodistes russos visita Sant Carles de la Ràpita

 

Una representació dels principals mitjans de comunicació de Rússia ha visitat Sant Carles de la Ràpita i la Badia dels Alfacs

Catorze periodistes russos han visitat la Ràpita i la Badia dels Alfacs per conèixer els seus productes turístics i promocionar-los al mercat rus. Es tracta de mitjans de rellevància com les versions russes de Discovery o Cosmopolitan, entre altres. L’objectiu d’aquesta visita és augmentar la notorietat dels productes turístics de la Badia dels Alfacs i Sant Carles de la Ràpita, els quals ja es comercialitzen a través d’alguns dels operadors turístics d’aquest país. La Badia dels Alfacs desperta un gran interès per aquest mercat, donada la possibilitat de conduir embarcacions sense necessitat de titulació, la pesca artesanal i les degustacions de marisc in-situ a la Badia. La gastronomia també és un dels principals actius, un cop es van conèixer de primera mà els productes turístics que comercialitza l’Estació Nàutica, es va poder realitzar una degustació de productes locals per part d’un dels membres del Col·lectiu de Cuina de Sant Carles de la Ràpita.

L’alcalde de la ciutat, Sr. Joan Martín Masdéu i el regidor de turisme, Sr. Lluís Granero, van fer una valoració molt positiva d’aquesta visita de premsa, que vol reforçar la presència del mercat rus a la zona.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>