Per Nadal regala ilusió… Regala llibertat, desconnexió, emoció, amor, relax, aventura… REGALA EXPERIÈNCIES NÀUTIQUES, culturals i gastronòmiques!

Sent la força del vent i l’emoció de l’aventura a la Badia dels Alfacs, un dels ports naturals més importants d’Europa! Fes el teu xec regal a la teva  parella, amic, familiar … i gaudeix de les experiències nàutiques a l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita – Delta de l’Ebre.  

Reserva prèvia per telèfon al977 10 10 10, en web www.enlarapita.com o per email ainfo@enlarapita.com

 Regala el teu XEC GOLD i gaudeix … D’una sortida amb veler de 3h amb pica pica a bord per la Badia dels Alfacs, O un curs d’iniciació al Kitesurf,O al Windsurf,O a Vela lleugera,O un lloguer d’embarcació a motor de 15cv duran 1 hora,O un àpat romàntic per a 2,O un pack cultural i gastronòmic Terres de l’Ebre.

Regala el teu XEC SILVER i gaudeix …  d’un curs iniciació al Wakeboard,O paddle surf,O de descens de barrancs al parc Natural dels Ports (barranc de Canaletes),O d’un lloguer de caiac doble durant tot el dia per la Badia dels Alfacs.

Enllaç fotografies  EXPERIÈNCIES NÀUTIQUES, CULTURALS I GASTRONÒMIQUES: https://plus.google.com/photos/113565020552832780599/albums/5947536060134285857

 

 

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>