Saborea España presenta l’associació a la premsa internacional a Madrid Fusión

 

Pedro Larumbe i Pedro Subijana van realitzar aquesta presentació a la qual van acudir periodistes internacionals interessats en la marca gastronòmica Saborea España

 

Madrid, 29 de gener de 2014. En el marc de Madrid Fusión i aprofitant la internacionalitat de l’esdeveniment, Saborea España va reunir a l’stand de l’associació gran nombre de periodistes de diferents nacionalitats amb l’objectiu de donar a conèixer aquest projecte gastronòmic.

Pedro Subijana, president d’honor de l’associació, es va encarregar d’obrir aquesta sessió destacant la “intensa labor que realitza l’organització per promoure la imatge d’Espanya a través de la gastronomia i de l’alta qualitat dels productes”. Després de la seva intervenció va donar pas a Pedro Larumbe, actual president de Saborea España. Larumbe va posar l’accent en el lideratge d’Espanya tant a nivell turístic com a gastronòmic. Va explicar als allí presents els objectius de l’associació assenyalant que “el repte és introduir als visitants en el patrimoni cultural del nostre país mitjançant la degustació, la vivència i la compra”.

En aquest acte també van estar presents Mercedes Cantalapiedra, vicepresidenta de Saborea  España i regidor de Cultura, Comerç i Turisme a l’Ajuntament de Valladolid i Mario Sandoval, president de FACYRE. Blanca Pérez-Sauquillo, Sotsdirectora General de Màrqueting Exterior del Turisme a Turespaña, va tancar la presentació convidant als periodistes a descobrir Espanya a través de la gastronomia.

Madrid Fusión

Saborea España s’ha convertit en un dels grans atractius d’aquesta última edició de Madrid Fusión. El programa de Saborea Espanya es va desenvolupar durant les tres tardes de les tres jornades comptant amb la participació dels cuiners més importants del nostre país: Joan Roca, Pedro Subijana o Mario Sandoval entre uns altres.

La cuina és tradició. Sota aquesta idea, el Congrés Sabrea España ha obert els ulls cap a totes aquestes cuines que estan a la base de l’avantguarda culinària i moltes vegades es solapan amb ella. Per això, durant els tres dies de Madrid Fusión, l’stand de Saborea España va acollir degustacions de plats tradicionals com són un bullit de cigrons preparat per Mario Sandoval, unes mongetes cuinades per Marcos Morán i l’últim dia, Pedro Larumbe ens va delectar amb unes llenties.

Promoció internacional

Promocionar la gastronomia espanyola més enllà de les nostres fronteres és un dels principals objectius de Saborea España. Per això, durant aquest any l’associació continuarà la feina de casa de promoció internacional a través de presentacions i accions comercials en mercats prioritaris per a l’associació com Regne Unit, França i Alemanya.

Saborea España, en la qual participen la Federació Espanyola d’Hostaleria (FEHR), l’Associació Espanyola de destinacions per a la promoció del turisme gastronòmic, l’Organització Europea de cuiners (Euro-Toquis), la Federació d’associacions de cuiners i reposteros d’Espanya (FACYRE) i Paradores de Turisme, continua així posicionant-se com la primera plataforma nacional, amb vocació internacional, per potenciar el turisme i la gastronomia i transformar els productes gastronòmics en experiències turístiques.

Saborea Espanya, que a més de comptar amb el suport de la Secretaria d’Estat de Turisme, representa, en l’actualitat, un total de vint destinacions: la Corunya, Badajoz, Cambrils, Ciudad Real, Lanzarote, Lleida, Logronyo, Madrid, Menorca, Múrcia, Orense, Pamplona, Sant Carles de la Ràpita, Segòvia, Sevilla, Tenerife, València, Valladolid, Vinaròs i Zaragoza.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>