Aquest Cap de Setmana a la Ràpita

- Divendres a les 20.00h a la sala d’actes del Maset: Xerrada informativa i de presentació de la cooperativa energètica “Somenergia”. – Divendres a les 20.00h a l’INS Els Alfacs: Xerrada sobre “Educar en l’esforç”, a càrrec del psicòleg infantil i juvenil Sergi Banús. – Divendres a les 22.00h a Passarel•la Cafè Cantant: Concert de Versus. – Divendres a les 23.30h al bar Tabú: “De risa y corriendo”, espectacle d’humor amb el monologuista Andrés Torres. – Divendres a les 23.59h al bar La Pensió: “La màgia que buscaves”, amb el Mag Dario. – Dissabte a les 18.00h al Maset: “L’hort de can Pitrocs”, de La Guilla Teatre. Espectacle familiar. Entrades a dos euros. – Dissabte a les 19.00h al bar Lo Xicago: Fira d’abril amb l’actuació de Jas Dansa. – Diumenge a les 12.00h al bar Gorria d’Or: Vermut musical amb l’actuació de “A quiet man” (Fabio Vega) presentant el seu EP “Into the night”. – Diumenge a les 20.30h al bar La bodega: Actuació de Montse Castellà.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>