Guerra Civil a la Ràpita

“Guerra civil a La Ràpita” és el tercer volum de la col·lecció “La Ràpita en el temps” i serà presentat el divendres 16 de maig a les 21.00h a l’Església Nova. L’acte comptarà amb la presència dels seus autors, Josep Pitarch López i Paco Carles Guàrdia, i serà conduït per Núria Reverter Pellicer.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>