La Ràpita en al Programa “Un país para comérselo a TVE”

El passat diumenge 15 de maig, l’equip del programa de TVE ” Un país para comérselo” van rodar varies seqüencies, en mig dels recursos de la Ràpita, acompanyats per l’oficina de turisme.

La protagonista Anna Duato, més coneguda per La Serie de “Cuéntame”, va passar un dia a la Ràpita. La direcció del programa va gravar diverses seqüencies realitzant: La pesca Artensal del Rosegall, el lloguer d’embarcacions a motor, degustació de musclos al viver, cuina típica d’un del caldo de la mà del Sr. Ramón exmarier de la badia. Finalment per causa de les inclemències del temps no es va poder realitzar la pràctica del paddel surf tal i com estava previst per donar per acabada la jornada a la Ràpita.

Agraïr a tots els que van fer possible aquest dia:

Embarcacions Badia Alfacs – Embarcacions Deltamar – Restaurant Llansola 1921 – Vivers Musclos L’avi Austí” – Pescadors de Boreal Pesca tradicional – Ebre Pesca demostracions de pesca – Natura Aventura – Delta Paddel Surf

 

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>