Sant Joan 2014 Sant Carles de la Ràpita

Dia 23 de juny

A les 18 hores: A la plaça Carles III (Església), i organitzat per la delegació local de l’Assemblea Nacional Catalana, actuacions a càrrec de la Colla de Diables “Diabmonis”, Cobla La Principal Rapitenca, Agrupació Sardanista Rapitenca i Orfeó Pau Casals.

A les 20 hores: A la Casa de la Vila, inici de la cercavila pels carrers de la població de la Banda de Tambors i Cornetes de Sant Carles de la Ràpita amb la Flama del Canigó pel següent recorregut: plaça Carles III, carrers Constància, St. Isidre, av. Constitució, carrer Gorria, i plaça Carles III (Església).

A les 21 hores: A la plaça Carles III (Església), acte del bateig de la Batucada del Grup de Diables “Diabmonis”.

A les 23 hores: A la plaça de Carles III, lliurament de la Flama del Canigó al Cap de Colla dels Diables “Diabmonis”.

A les 23.05 hores: Cercavila pirotècnica a càrrec del grup de Diables “Diabmonis”, des de la plaça de l’Església a la rotonda de la plaça Carles III amb plaça del Cóc.

 A les 23.15 hores: A la rotonda de la plaça Carles III, encesa de la foguera de Sant Joan i espectacle final de la cercavila. Seguidament hi haurà una Batucada a càrrec del grup de Tambors de la Colla de Diables.

A les 24 hores: A la plaça d’Espanya “Cóc”, revetlla popular amb l’actuació de l’orquestra “Ja la ballem”.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>