Cinema a la Fresca Dimecres 13 – Dijous 14

CINEMA A LA FRESCA – 22.30h  Amfiteatre parc de Garbí

DIMECRES 13 – El Hombre de Acero

Des de Krypton, un llunyà planeta molt avançat tecnològicament, un bebè és enviat en una càpsula a través de l’espai a la Terra perquè visqui entre els humans. Educat en una granja a Kansas en els valors dels seus pares adoptius, Martha (Diane Lane) i Jonathan Kent (Kevin Costner), el jove Clark Kent (Henry Cavill) comença des de nen a desenvolupar poders sobre naturals, i en arribar a l’edat adulta arriba a la conclusió que aquests poders li exigeixen grans responsabilitats, per protegir no només als quals vulgues, sinó també per representar una esperança per al món.

DIJOUS 14 LOS BECARIOS

Billy (Vince Vaughn) i Nick (Owen Wilson), dos comercials ja vorejant els quaranta que han perdut la seva ocupació, arriben a la conclusió que el seu problema consisteix en no haver-se adaptat a les noves tecnologies. Decideixen llavors començar de zero i buscar treball en l’empresa més popular d’Internet: Google. Quan, per fi, aconsegueixen un contracte de pràctiques com a becaris, es veuran obligats a competir amb joves d’ uns vint anys, universitaris brillants molt més llests i més familiaritzats que ells amb el món digital.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>