Cinema a la Fresca Dimecres 20 – Dijous 21

CINEMA A LA FRESCA – 22.30h  Amfiteatre parc de Garbí

DIMECRES 20 – Fast & Furious 6

Des que Dom (Vin Dièsel) i Brian (Paul Walker) van destruir l’imperi d’un mafiós i es van fer amb cent milions de dòlars, es troben en parader desconegut; no poden tornar a casa perquè la llei els persegueix. Entretant, *Hobbs (*Dwayne Johnson) ha seguit la pista per una dotzena de països a una banda de letals conductors mercenaris, el cervell dels quals (Luke Evans) compta amb la inestimable ajuda de la *sexy *Letty (Michelle *Rodriguez), un vell amor de *Dom que aquest donava per morta. L’única forma de detenir-los és enfrontar-se a ells als carrers, així que *Hobbs li demana a *Dom que reuneixi al seu equip a Londres. Què obtindran a canvi? Un indult perquè tots puguin tornar a casa amb les seves famílies.

DIJOUS 21 – La Vida de Pi

Pi Pattel és un jove que viu a Índia, el seu pare és el propietari i encarregat del zoològic de la ciutat però decideixen emigrar a Canadà i procurar-se una vida millor amb la venda dels animals. Després de complexos tràmits, la família Pattel inicia una travessia que es veurà truncada per la tragèdia: una terrible tempesta fa naufragar el vaixell on viatjaven. Pi haurà de tirar mà de l’enginy per sobreviure mentre els animals tracten d’ocupar el seu lloc en la cadena d’alimentació i, fet i fet, haurà de defensar el seu lideratge enfront de l’únic que, previsiblement, quedarà viu: un tigre. El jove intentarà domar a la fera, demostrar qui és el mascle alfa i, d’aquesta manera, sobreviure

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>