Cinema a la Fresca Dimecres 27 – Dijous 28

CINE AL AIRE LIBRE – 22.30h  Amfiteatro parque de Garbí

(Cada divendres us anunciarem la cartellera de la setmana vinent)

MIÉRCOLES 27 – Jack Reacher

Jack Reacher (Tom Cruise), un antic policia militar que viu com un rodamón i que treballa pel seu compte, decideix investigar el cas d’un franctirador que ha estat acusat de matar a cinc persones en un tiroteig. En ser interrogat, el franctirador es declara innocent i, a més, exigeix la presència de Jack Reacher.

 

 

 

DIJOUS 28 – Gru 2: El meu dolent preferit ( CATALÀ)

Ara que l’incansable i emprenedor Gru ha deixat enrere una vida dedicada a les malifetes per criar a Margo, Edith i Agnes, disposa de molt temps lliure per gaudir-ho amb elles, el Dr. Nefario i els minions. Però, just quan comença a adaptar-se al seu paper d’home de família, una organització mundial ultrasecreta dedicada a la lluita contra el mal crida a la seva porta. Juntament amb la seva nova companya d’aventures, Lucy Wilde, Gru haurà de descobrir qui és el responsable d’un espectacular i malèfic pla i portar-ho davant la justícia. I és que fa falta tirar mà del major ex-vilà del món per atrapar a qui aspira a ocupar aquest lloc.

 

DIJOUS 29 – La Vida de Pi

Pi Pattel és un jove que viu a Índia, el seu pare és el propietari i encarregat del zoològic de la ciutat però decideixen emigrar a Canadà i procurar-se una vida millor amb la venda dels animals. Després de complexos tràmits, la família Pattel inicia una travessia que es veurà truncada per la tragèdia: una terrible tempesta fa naufragar el vaixell on viatjaven. Pi haurà de tirar mà de l’enginy per sobreviure mentre els animals tracten d’ocupar el seu lloc en la cadena d’alimentació i, fet i fet, haurà de defensar el seu lideratge enfront de l’únic que, previsiblement, quedarà viu: un tigre. El jove intentarà domar a la fera, demostrar qui és el mascle alfa i, d’aquesta manera, sobreviure


Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>