Arranca la Ruta de la Tapa San Miguel

Arranca la Ruta de la Tapa a 18 bars de la Ràpita

Aquesta migdia, s’ha donat el tret de sortida a la segona Ruta de la Tapa a Sant Carles de la Ràpita, en què hi participen un total de 18 bars del municipi. El certamen, patrocinat per la marca de cervesa San Miguel, s’allargarà fins al proper dia 14 i s’hi podrà degustar una tapa acompanyada d’una consumició, per 2,5 euros.

Els establiments participants han preparat tapes especials per a l’ocasió i els clients podran valorar-les amb una puntuació de l’1 al 5 per tal que resulti guanyadora la “millor tapa 2014”. L’establiment que resulti premiat serà convidat a participar en la Fira de la Tapa de Barcelona del 2015. Enguany, serà el bar La Bodega qui representarà la Ràpita en aquesta fira, ja que va ser l’establiment guanyador en l’edició de l’any passat.

Més informació  http://www.estamosdetapas.com

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>