El Col·lectiu de Cuina la Ràpita Delta de l’Ebre a Mercat de Mercats

El divendres vinent dia 17 d’octubre, el Col·lectiu de Cuina la Ràpita Delta de l’Ebre representat pel cuiner Jordi Vidal del Restaurant Can Batiste estarà present en la promoció gastronòmica “Mercat de Mercats” de Barcelona. La seva ponència serà a les 17.30h juntament amb el Col·lectiu de Cuina del Vallès oriental.

Veure vídeo promocional

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>