Les destinacions “Saborea España” presents a Madrid Fusión 2015

Del 2 al 4 de febrer de 2015, deu destinacions “Saborea España” prendran part de forma activa en el Salo Internacional de Gastronomia Madrid Fusión. Les ciutats de Cambrils, Ciudad Real, Lanzarote, Logronyo, Pamplona, Sant Carles de la Ràpita, Segòvia, Sevilla, Tenerife i Valladolid, al costat de Paradores de Turisme, estaran presents en aquesta edició com a expositors en l’esdeveniment gastronòmic i oferiran un complet programa d’activitats paral·leles a la celebració del congrés anual Saborea España.
Al costat de la presentació dels seus calendaris gastronòmics per 2015, les destinacions Saborea España presents a Madrid Fusión, oferiran diversos showcookings, tastos de vins i els seus maridatges, i degustacions guiades de diversos productes.
El dimarts dia 3 a la tarda tindrà lloc a la zona d’exposició de Saborea España la ´Ruta de la Tapa´, un recorregut per la gastronomia espanyola destacant els productes locals de cada zona. El dimecres 4, en aquesta mateixa zona, es presentaran els quatre finalistes del Concurs de Tapes de Cuiners de Paradors.
En aquesta nova edició del Congrés Internacional de Gastromomia es materialitza per segon any la unió entre la cuina d’avantguarda de Madrid Fusión i la tradició de Saborea España, en sessions de matí i tarda respectivament.
Saborea España és la primera plataforma nacional amb vocació internacional per potenciar el turisme i la gastronomia. Està composta per la Federació Espanyola d’Hostaleria (FEHR), l’Associació Espanyola de destinacions per a la promoció del turisme gastronòmic, l’Organització Europea de cuiners (Euro-Toquis), la Federació d’associacions de cuiners i reposters d’Espanya (FACYRE) i Paradors de Turisme.
Un dels grans objectius de Saborea Espanya és el de transformar els productes gastronòmics en experiències turístiques de gran valor, úniques i especialitzades. Una manera diferent de conèixer Espanya, una forma especial d’assaborir cada viatge que va més enllà del turisme gastronòmic.

Més informació

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>