Teatre a la Ràpita

Aquest diumenge torna el teatre al Maset! Nova oportunitat per gaudir d’”Això no és vida”, la darrera obra de Xip Xap, estrenada al desembre amb un èxit rotund. Si voleu xalar de valent, no us ho penseu més. Diumenge 11 de gener a les 19,00h al Maset. I amb entrades a només 5 euros!

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>