Madrid Fusión 2015

La Ràpita ha estat present de l’1 al 4 de febrer, entre les destinacions de Capitals  gastronòmiques d’Espanya sota la marca Saborea España (Tasting Spain) a Madrid Fusión. El col•lectiu de Cuina va ser representat pel Restaurant Can Mañá qui ha oferir Llagostins a la Flor de Sal. També van fer una presentació a l’espai premium de Saborea la Empresa Muslcarium amb les ostres de la Badia i El Consell Regulador de la DO Vins de la Terra Alta.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>