Presentació de la Ruta del Tast

Més de mig centenar d’ establiments de la Ràpita participen enguany a la Ruta del Tast, amb tapes, dolços i còctels

• La regidoria de Turisme de l’ Ajuntament ha presentat avui la proposta, que tindrà lloc del 9 al 12 i del 16 al 19 de juny

Un total de 54 establiments de la Ràpita participaran enguany a la Ruta del Tast, que tindrà lloc del 9 al 12 i del 16 al 19 de juny, per tant en dos ocasions de dijous a diumenge durant el mes vinent. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de la Ràpita ha presentat avui la nodrida oferta que podrà degustar-se en la ruta, que permetrà fer un recorregut gastronòmic per 33 tapes diferents, presentades per cadascun dels restaurants i bars que hi participen, 8 tipus de dolços, oferts per pastisseries del municipi, i 13 còctels en els locals especialitzats en aquestes begudes creatives. Com a complement, l’Estació Nàutica ofereix tres packs de ‘gastro-natura’.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha post l’èmfasi en la capacitat de creació d’oferta que mostren els establiments rapitencs a l’hora de presentar una proposta turística i gastronòmica que evidencia unitat: “Com a Ajuntament el nostre objectiu és que aquest dinamisme que mostreu sigui cada vegada més gran i complementari”, ha dit, tot remarcant que “el fet de posar damunt de la taula la possibilitat de degustar tapes, dolços i còctels, mitjançant aquesta ruta, permet crear paquets turístics que, combinats amb l’esforç de l’Estació Nàutica, la capacitat d’allotjament del municipi i el valor afegit de les activitat turístiques i naturals de què disposem, ens permet ser capdavanters, conscients que la unió fa la força”, ha afirmat.

La regidora de Turisme i Comerç, Rosa Anglés, per la seua banda, ha destacat que enguany és l’any amb més participació a la ruta per part dels establiments rapitencs, als quals ha agraït la col·laboració mostrada. En aquest sentit, ha recordat que “l’objectiu és dinamitzar el teixit empresarial format per bars, restaurants, pastisseries i bars musicals, i la suma del que ens proposen i dels packs que ha confeccionat l’Estació Nàutica contribueix a que La Ràpita tingui una repercussió com a destinació turística i comercial important i sigui més visitada per part de la gent del territori i també del turisme nacional i internacional”.

Sobre aquest punt, la vicepresidenta de l’Estació Nàutica, Isabel Reverté, ha volgut posar l’accent en la importància de dirigir l’oferta “no només al turista potencial de lluny del territori, sinó també a la mateixa població local i als possibles visitants del nostre entorn proper, que pot fer una escapada a preus assequibles combinant la visita amb la gastronomia”. L’Estació Nàutica La Ràpita-delta de l’Ebre ha preparat tres packs, a partir de 44 euros, que combinen allotjament, una activitat i diferents tastos.

Aprofitant la presentació d’avui, un jurat format per representants de mitjans de comunicació i instagramers ha pogut degustar les tapes per escollir les millors, valorant aspectes com la presentació, el sabor i la vinculació al delta. També triaran el millor tast dolç i el còctel.

A més a més, els participants a la ruta podran segellar en el fulletó ‘Ruta del Tast’ les seves consumicions (d’un mínim de sis) i entregar-lo a l’establiment o a l’Oficina de Turisme abans del 28 de juny per participar en un sorteig públic que tindrà lloc al Museu del Mar el 29 de juny a les 11 hores. El premi consisteix en les següents activitats per a dues persones promogudes per l’Ajuntament de la Ràpita: una activitat de l’Estació Nàutica o un dinar o sopar de tastets.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>