Setmana BIO a la Ràpita

El Departament d’Agricultura  promou la Setmana Bio per a l’alimentació ecològica a les Terres de l’Ebre, una iniciativa que agrupa tot un conjunt d’actuacions encaminades a promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològica.

L’interès pels productes ecològics va creixent arreu d’Europa i del món, cada cop hi ha més consumidors interessats en aquest tipus de productes , per aquest motiu,  l’oficina de turisme de la Ràpita conjuntament amb el Col·lectiu de Cuina la Ràpita-Delta de l’Ebre presenta la seva oferta gastronòmica que s’ajusta a aquesta Setmana BIO, oferint paral·lelament ofertes d’oci de navegació ecològica, especifiques  per aquest nou perfil de viatger.

En sintonia amb el nostre model turístic i amb els valors reconeguts en la declaració de Reserva de la Biosfera a les TTEE, tenim com a objectiu la consolidació d’un Turisme Sostenible, impulsant projectes de natura en  els nostres espais naturals dirigits a un viatger responsable.

Tot i aquesta necessitat de diferenciació conceptual vers altres modalitats turístiques que es practiquen a nostre l’entorn natural, cal recalcar la relació de complementarietat que s’ha d’establir entre l’ecoturisme i altres modalitats. Això s’explica perquè, en països tan humanitzats com el nostre, un mateix paquet turístic pot incloure activitats ecoturístiques i alhora activitats pròpies del turisme nàutic, cultural o gastronòmic, entre d’altres.

Així doncs, us presentem una forma ambientalment responsable de viatjar o visitar àrees naturals del nostre municipi com és la Badia dels Alfacs del Delta  amb l’objectiu de gaudir, apreciar i estudiar els seus atractius naturals i manifestacions culturals associades, a través d’un procés que promou la conservació, tenint un impacte ambiental baix i propiciant aquell viatge responsable que conserva el medi ambient i garanteix el benestar de les poblacions locals.

 

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>