Jornades Gastronòmiques de l’Escamarlà

A Sant Carles de la Ràpita continuem amb les jornades gastronòmiques i aquest cop és el torn de l’escamarlà fins al 7 de maig. Aquest crustaci, un dels més grans d’Europa, abunda a la primavera i al delta de l’Ebre hi troba el marc idoni per a desenvolupar-se.

Enguany encetarem les jornades de l’Escamarlà amb el Vermut de l’Escamarlà el 22 d’abril al pavelló firal a partir de les 12.00h hores i permetrà degustar dos tastos i una beguda al preu de cinc euros. També hi haurà un taller de cuina infantil a càrrec d’Arnau bel de MasterChef Junior.

El vermut popular serà l’acte que donarà el tret de sortida a les noves escapades gastronòmiques que combinaran la nostra cuina amb el descobriment dels racons amb més encant de la Ràpita i el delta de l’Ebre com les llacunes del delta de l’Ebre i les muscleres de la badia dels Alfacs. Si us agrada la idea podeu fer un cop d’ull a la web de l’Estació Nàutica.

En aquesta ocasió, seran 11 restaurants membres del Col·lectiu de Cuina de la Ràpita-Delta de l’Ebre, els que participaran en les Jornades Gastronòmiques de l’Escamarlà, que s’allargaran fins al 7 de maig, amb menús entre 33 i 40 euros.

Compartir:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • BarraPunto
 • Bitacoras.com
 • email
 • FriendFeed
 • LaTafanera
 • Meneame
 • Netvibes
 • Ping.fm
 • Twitter
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>